Bevezető

Tisztelt Látogató!

 

Meggyőződésem, hogy rohanó életünk, változó gazdasági körülményeink ellenére, hazatérve egy külföldi vagy hazai kirándulásból, egyre többen gondolják úgy, hogy szűkebb környezetünk, kertünk változásra szorul, vagy egy új igényesen megépített nyaraló vagy lakóépület kerüljön méltó környezetbe.

Tehát kell egy szép kert.

Ez a cél sokféleképp megvalósulhat.Minthogy a kertépítéshez nem kell statikai vizsgálat, nem szakad le a gerenda, nekiállhatunk mi magunk is.Gyüjtögetjük a növényeket, mindíg elültetünk egyet-egyet, aztán kivágunk egyet-egyet ha nagy a káosz.Betévedve egy lerakatba megtetszik egy növény, vegyük meg, de kicsi legyen ( majd megnő!) mert az olcsó és befér a fiestába.

 

Ehhez hasonló problémával gyakran találkozom.Amíg a szakember nem hívja fel a tuladonos figyelmét arra hogy szép növények miért nem fejlődnek, vagy kerülhettek volna pár méterrel arrébb, így a 8 - 10 méteres fák átültetése már kicsit költséges.

Szeretnék Önnek segítséget adni az ehhez hasonló problémák megoldásához, akár csak egy beszégetésre is hívjon bizalommal.

 

Papp Tibor

kertészmérnök

 

 

Honlapunk fejlesztés alatt áll.Megértésüket köszönjük.